Training en scholing

Een nieuwe installatie aanschaffen is stap één, er binnen afzienbare tijd effectief mee werken is stap twee. En laat die stap helaas nu te vaak onderbelicht blijven.

Het zal velen bekend voorkomen, tijdens de oplevering van een nieuwe installatie wordt er in korte tijd heel veel verteld en uitgelegd, maar na een paar weken zijn uw medewerkers een deel vergeten, simpelweg omdat er te veel op hun af kwam. Mijn ervaring is dat productiebegeleiding en regelmatig opnieuw uitleggen uw mensen helpt om sneller ingewerkt te worden en de installatie veel sneller doet waarvoor hij aangeschaft is: efficiënt coaten!

Helaas gaan er ook wel eens medewerkers weg en daarmee verdwijnt de kennis over het gebruik van de installatie. Het geven van een training aan nieuwe medewerkers is dan essentieel en doe ik vaak.
Ik geef ook regelmatig een opfriscursus bij klanten, omdat er soms gebruiken en gewoontes insluipen die de effectiviteit van een installatie laten dalen.

Wilt u snel effectief met uw nieuwe installatie gaan werken, uw medewerkers gedurende iets langere tijd begeleiden en trainen, of een opfriscursus geven? Neem contact met mij op.

Efficiënt coaten door productiebegeleiding en training.